Bo kmalu konec ugibanj glede Messijeve prihodnosti?

Nogomet 16. Apr. 202121:23
Delite:
Lionel Messi
Alex Caparros/Getty Images

Nikakršnega dvoma ni, kaj je prioritetna naloga novoizvoljenega predsednika Barcelone Joana Laporte - podaljšanje pogodbe prvemu zvezdniku Lionelu Messiju. Argentincu se pogodba sicer izteče konec junija 2021.

Čeprav dogovor o podaljšanju sodelovanja še ni sklenjen, je Joan Laporta izrazil zadovoljstvo nad potekom pogajanj. “Vse, kar je povezano s podaljšanjem pogodbe, napreduje v pravi smeri,” je predsednik Barcelone povedal za LaSexte in s tem pomiril navijače, ki nestrpno čakajo na usodo klubske legende.

33-letni Lionel Messi, ki od leta 2004 navdušuje v dresu Blaugrane, je tudi v letošnji sezoni zelo razpoložen. Na 39 tekmah v vseh tekmovanjih je zabil že 29 golov in vpisal še 13 podaj. Že v soboto pa bo imel priložnost, da Kataloncem pomaga do nove lovorike, ko jih v finalu španskega pokala čaka Atletic Bilbao. Barcelona lovi rekordni 31. naslov.

Barca napada tudi špansko prvenstvo, kjer trenutno sicer resda zaseda šele tretje mesto, a ima za vodilnim Atletico Madridom le dve točki zaostanka.

Komentari

Vaš komentar