V Arsenalu so zadovoljni: Vse deluje kot mora

Nogomet 15. Dec. 202012:19
Delite:
Jason Cairnduff - Pool/Getty Images

Tehnični direktor Arsenala Edu je prepričan, da menedžer topničarjev Mikel Arteta opravlja odlično delo in da se Španec ne rabi bati za svoj položaj.

Arsenal je v 12. krogu znova razočaral in izgubil proti Burnleyju. Klub s stadiona Emirates je trenutno šele 15. ekipa Premier lige s samo 13 osvojenimi točkami.

Navijači Arsenala so po najslabšem začetku sezone po 46 letih razjarjeni, tehnični direktor Edu pa meni, da Arteta opravlja odlično delo…

Mikel dela odlično,” razkriva Edu in dodaja: “V njem vidim našo prihodnosti. Vse deluje kot mora. Poglejte, koliko mladih igralcev je zaigralo pod njegovim vodstvom. Vidim sijajno prihodnost. Morda to v tem trenutku zveni čudno, a moramo biti fer. Mi smo ekipa, za slabe rezultate ne moremo kriviti posameznika.

Edu se je dotaknil tudi prihajajočega prestopnega roka: “Seveda bomo poskušali nekaj narediti. Kljub temu pa moramo sami rešiti svoje probleme. Imamo dobro ekipo, menedžerja in strokovni štab. Oni morajo to rešiti, tega ne bo rešila čarovnija. Vse je odvisno od nas v klubu.

Ta teden prinaša v Premier ligi prinaša dvojni program, Arsenal pa bo v sredo gostil Southampton.

Komentari

Vaš komentar